• labuti jezero stipa king
 • Boot 2
 • kamtsjatka panorama 1
 • Trein 3
 • karelia zonsondergang 1
 • Bruggen 2
 • Suzdal 2
 • kremlin moscow 1
 • Russisch ballet.

  Een klassieker!
 • Riviercruises.

  Een geweldige belevenis!
 • Kamtsjatka.

  Extreem Rusland!
 • Treinen.

  Dwars door Rusland!
 • Karelia.

  Zonsondergang!
 • Sint Petersburg.

  Bruggen!
 • Suzdal.

  Op en top Rusland!
 • Een zomer in Rusland.

  Volop zon en kleur!

Zakenreis Moskou en bezoek Toyfair

Dag Svetlana,

Ik ben gisterenavond om 17.30 uur in Dusseldorf geland en heb een zeer voorspoedige reis gehad. Ik zie terug op een geweldige reiservaring met de zeer professionele ondersteuning van Rusland Tours en Travel te Valkenswaard!

Voor mij was een bezoek aan Rusland de allereerste keer. De ondersteuning van Rusland Tours en Travel was daarom ook zeer welkom en gewenst. De ondersteuning en adviezen bij de boeking van rechtstreekse vluchten via Air Berlin is zeer gewaardeerd, alsook de boeking van een kamer in het Maxima hotel door Rusland Tours en Travel, het regelen van een visum, het regelen van een chauffeur ter plekke (luchthaven / hotel vice versa + hotel / beurs / city vice versa) was gewoonweg TOP.

De chauffeurs waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Ondanks het feit dat de chauffeurs niet goed Engels spraken, deed men de grootste moeite om zich verstaanbaar te maken en gaf men op een spontane wijze uitleg over Moskou. Graag zou ik je willen vragen om Gregory + Il ‘y a nog een mail te sturen om hen te bedanken voor de geweldige service die zij mij geboden hebben. Van Il ‘y ontving ik bij aankomst op de airport (gisteren alvorens vertrek naar NL) zelfs een geschenkverpakking met Russische chocolade!! Samen hebben we op de airport nog een kop koffie gedronken en kon ik hem blij maken met een Scoubeezz verpakking voor zijn zoon van 10 jaar + een Russische knoopisntructie.

Het Maxima Hotel is mij goed bevallen, alsook de ligging van het hotel. Ik heb uitsluitend gebruik gemaakt van taxis. Ongeveer 45 minuten waren er steeds nodig om bij de beurs dan wel in het centrum te arriveren. De chauffeurs waren steeds puntueel op de afgesproken tijd aanwezig. Het restaurant van het Maxima Zarya hotel heb ik op 1 keer na enkel gebruikt voor ontbijt. Ik gaf qua sfeer de voorkeur aan het restaurant van het Maxima Irbis hotel waar ik verder iedere avond gegeten heb. In dit restaurant zat meer “leven”! Het business centre van dit hotel is zeer goed. Het was zeer gemakkelijk om mails te verwerken, dus voor mij was het meenemen van een lap top dus inderdaad niet nodig.

Ook het personeel in het hotel was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Last but not least:

Hier was het allemaal om te doen nl. een bezoek aan de Toyfair Moskou.

Deze toyfair wordt sinds 3 jaar georganiseerd in Moskou en is een afgeleide van de toyfair in Neurenberg (Duitsland) die wereldwijd bekend is. In Neurenberg is sprake van 13 hallen zo groot als voetbalvelden en in Moskou is sprake van 1 hal. Door de financiële crisis hebben een deel van de standhouders op het laatste moment afgehaakt.

Ik ben zeer goed in de gelegenheid geweest om contacten te leggen met potentiële importeurs / distributeurs voor Scoubeezz producten. De Scoubeezz touwtjes werden zeer goed ontvangen en men was steeds zeer toegankelijk bij de kennismaking. Scoubeezz touwtjes scoren goed omdat het om een Europees product gaat. De Russen hebben nl. weinig of steeds minder sympathie voor Chinese producten.

Met een aantal importeurs / distributeurs heb ik al hele concrete afspraken kunnen maken. Het is nu hard werken aan de opvolging hiervan.

De zeer professionele en vriendelijke support van Svetlana Sorokina is zeer goed van pas gekomen. Svetlana spreekt vloeiend Engels, is zeer plezierig in de omgang en wist Scoub International en touwtjes van Scoubeezz goed te introduceren bij potentiële importeurs / distributeurs. Ik kan Rusland Tours en Travel haar van harte aanbevelen om voor dergelijke opdrachten opnieuw in te zetten. Svetlana verstaat haar vaak, temeer ook omdat zij een econiische achtergrond heeft.

Op zaterdag hadden wij een meeting gepland in restaurant Amsterdam met een zeer potentiële distributeur. Het gesprek is goed verlopen en we hebben goede vervolg afspraken kunnen maken.

Svetlana heeft mij een goede rondleiding kunnen geven in Moskou city, alsook hebben wij een aantal 5 sterren hotels aangedaan om naam gegevens van marketing directeuren te ontvangen voor introductie van Glasscoin, een product van Glasscoin International BV.

Een heel verhaal, ik hoop dat je hiermee een goede indruk hebt gekregen van mijn ervaringen in Moskou!

Hartelijke groet,

Boudewijn 

Contact opnemen

 • Contactinfo
  Bottelrooslaan 14
  5552 RB Valkenswaard

  (0031) 040 252 2331
 • Mail ons
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.