Riviercruise Volga Dream Goud (ENG) 5***** | 13 dagen

 • Baranki
 • Goritsi
 • Hut
 • Izba
 • Kerk jaroslavl
 • Kizhi
 • Ladoga meer
 • Lounge
 • Moskou
 • Muziek
 • Samovar
 • Schip 2
 • Sun deck
 • Svir rivier
 • Tafels
 • Vodka museum
 • Vodka
 • Welkom
 • amoskou 2
 • foto-s-peter-40
 • moskou (1)
 • peterburg-5
 • peterburg
 • saviour_kathedraal

Specificaties

  • Als u in Rusland bent is een cruise over haar mooiste rivieren een perfecte gelegenheid om de mysterieuze Russische ziel te leren kennen. Een Russische riviercruise is geen gewone tocht van het ene punt naar het andere, het is een onvergetelijke ervaring die voor de rest van uw leven in u geheugen gegrift staat.

   Tijdens de tocht over de Russische rivieren en meren kunt u genieten van de unieke Russische keuken, de adembenemende muziek en de schitterende kunst. Daarnaast kunt u zich storten op de Russische historie en bezoekt u haar mooie steden.

   En waarschijnlijk is een Russische riviercruise de beste manier om te reizen als u volledig wilt genieten van de schoonheid van de prachtige Russische landschappen. Stelt u eens voor hoe spectaculair de zonsondergang op een rivier kan zijn!

   Tijdens deze cruise vaart u met het luxueuze cruiseschip de MS "Volga Dream" 5***** van Moskou naar Sint Petersburg (13 dagen) of van Sint Petersburg naar naar Moskou (13 dagen). U vaart over Volgo-Baltisky en Moskou kanalen, Volga, Neva, Sheksna en Svir rivieren, Rybinskoje waterreservaat en Witte, Onezhskoje en Ladozhskoje meren.

   In Moskou en Sint Petersburg verblijft u in de prachtige 5***** hotels in het centrum van de stad.

   Hoogtepunten van deze cruise: hoofdstad van Rusland Moskou met een uitgebreide stadstour inclusief een bezoek aan de Novodevitsji begraafplaats, excursie naar het Kremlin en zijn kathedralen, excursie naar de Wapenkamer en de Tretjakov Galerij; de steden van de Gouden Ring: Uglich en Jaroslavl met een uitgebreide stadsrondrit; Goritsi met zijn iconen museum; het openluchtmuseum van Kizhi; kleine dorp Svirstroy; de Venetië van het Noorden Sint Petersburg met een uitgebreide stadsrondrit, excursie naar de Hermitage, Peter en Paul vesting, Peterhof, het Faberge museum en Poesjkin.

   Deze cruise is Engelstalig.
  • Programma 13-daagse cruise Moskou - Sint Petersburg (met MS "Volga Dream" 5*****):
   Moskou 4 dagen, Uglich 1 dag, Jaroslavl 1 dag, Goritsi 1 dag, Kizhi 1 dag, Svirstroy 1 dag, Sint Petersburg 4 dagen.

   Programma 13-daagse cruise Sint Petersburg - Moskou (met MS "Volga Dream" 5*****):
   Sint Petersburg 4 dagen, Svirstroy 1 dag, Kizhi 1 dag, Goritsi 1 dag, Jaroslavl 1 dag, Uglich 1 dag, Moskou 4 dagen.

   Programma per dag 13-daagse cruise Moskou - Sint Petersburg:

   Dag 1: Amsterdam (Düsseldorf of Brussel) - Moskou
   U vertrekt vanuit Amsterdam, Düsseldorf of Brussel naar Moskou. Op het vliegveld wordt u opgehaald en naar het St. Regis 5***** hotel of Ararat Park Hyatt 5***** hotel gebracht. Het hotel is centraal gelegen vlakbij het Rode Plein en het Kremlin. In de avond kunt u kennis maken met de gids en met de andere reizigers.

   Dag 2: Moskou: stadsrondrit, Novodevitsji begraafplaats; vrije tijd
   Na het ontbijt maakt u een uitgebreide stadsrondrit door Moskou (van 09.30 uur tot 14.30 uur). U rijdt langs alle bijzondere bezienswaardigheden zoals het Kremlin, het Rode Plein, de Christus Verlosserkathedraal, het Bolshoi Theater, meerdere Stalinistische wolkenkrabbers, monumenten, parken en pleinen. U bezoekt de beroemde Novodevitsji (Nieuwe Maagden) begraafplaats die zich bij het Nieuwe Maagdenklooster bevindt. Deze begraafplaats wordt beschouwd als één van de meest prestigieuze in Rusland, en was qua status tijdens het Sovjetbewind alleen ondergeschikt aan de Kremlinmuur. Op de begraafplaats zijn de graven te vinden van talloze auteurs, musici, toneelschrijvers en dichters, evenals beroemde acteurs, politici en wetenschappers.
   De rest van de middag kunt u Moskou op eigen gelegenheid verkennen.

   Dag 3: Moskou: Kremlin; Wapen kamer; vrije tijd; optionele excursies
   Vanochtend staat het Kremlin op het programma (van 09.30 uur tot 14.30 uur). Het Kremlin is een van de grootste architectonische verzamelingen in de wereld. Inclusief de monumenten is er gebouwd vanaf laat in de 15e eeuw tot en met de 20e eeuw. Historisch gezien is het Kremlin het centrum van de macht en vandaag de dag de residentie van de Russische president. De monumentale muren en torens van het fort vangen de oude uitstraling van het Kremlin met de gouden koepelvormige kathedralen, oude kamers, magnifieke paleizen en schitterende gebouwen. Op het unieke museum complex staan eveneens een aantal kathedralen: De Maria Hemelvaart Kathedraal (waar de kroning van alle Russische tsaren plaats vond), de Aartsengel Kathedraal (de begraafplaats van de Russische tsaren voor Peter de Grote), de Annunciatie Kathedraal, de Tsaren klok, het Tsaren kanon en de Ivan de Grote klokkentoren. U bezoekt twee van de 5 kathedralen en de Wapenkamer. De Wapenkamer van het Kremlin herbergt de schatten die de tsaren door de eeuwen heen verzameld hebben. Daar ziet u een collectie kroonjuwelen, hof kledij en koetsen van de tsaren. Vanzelfsprekend heeft u voldoende tijd om op eigen gelegenheid het complex verder te verkennen.
   De rest van de middag kunt u Moskou op eigen gelegenheid verkennen of deel nemen aan een van de optionele excursies (deze worden aangeboden door de rederij).

   Dag 4: Moskou: Tretjakov Galerij; metrotour
   Vrije tijd tot 12.00 uur. Uitchecken. U gaat naar de Tretjakov Galerij, waar 's werelds grootste collectie Russische kunst te bewonderen is uit de 18de tot en met 20ste eeuw. Naast de vele werken van onder anderen Repin en Serov ziet u hier ook een groot aantal beroemde iconen, onder andere van Andrey Rublev. U maakt een metrotour door de stad. U bezoekt een aantal indrukwekkende metrostations, ook wel ‘ondergrondse volkspaleizen’ genoemd, die tot de mooiste ter wereld kunnen worden gerekend. Na deze excursie transfer naar de luxe MS Volga Dream waar u met brood en zout wordt ontvangen. Inchecken. Kapitein’s welkom receptie. Het schip verlaat Moskou en vaart richting Uglich. Eerste diner aan boord.

   Dag 5: Uglich
   Het grootse deel van de dag vaart het schip en u ziet het Russische landschap aan u voorbijtrekken. Aan boord wordt een film vertoond over de aanleg van het Moskou Kanaal.
   In de loop van de middag arriveert u in Uglich, één van de oudste steden van Rusland en onderdeel van de zogenaamde Gouden Ring. Uglich werd gesticht in 1148. Hier vond tsarevitsj Dimitri Ivanovitsj de dood, waarschijnlijk in een vlaag van razernij vermoord door zijn vader Ivan de Verschrikkelijke. Op de plek van de moord werd in 1692 de heilige Demetrius-Bloedkerk (Dmitri-na-Krovi Kerk) gebouwd. De naam van de kerk refereert aan het enorme bloedbad dat hier plaatsvond toen de stad na de moord in opstand kwam. De kerk behoort samen met het Kremlin tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Een andere bezienswaardigheid is de Transfiguratiekathedraal, net als de Demetriuskerk idyllisch gelegen aan de oevers van de Volga.
   Het schip vaart verder richting Jaroslavl.

   Dag 6: Jaroslavl
   Aankomst in Jaroslavl, de oudste stad aan de Volga. Veel historische gebouwen in de stad bleven tijdens de Tweede Wereldoorlog voor een groot gedeelte ongedeerd. Vele kerken uit de 13e en 17e eeuw zijn nog intact. U bezichtigt het Transfiguratie klooster, bewerkt met frescoschilderingen. U brengt ook een bezoek aan de Sint-Elijah de profeet kerk uit de 17e eeuw. De kerk bezit de meeste fresco's geschilderd door bekende kunstenaars uit het oude Rusland. Aansluitend bezoekt u het voormalige gouverneurshuis, tegenwoordig een kunstgalerie. Aan boord kunt u deelnemen aan een Russische thee ceremonie en een traditionele Russische kookles.
   Het schip vaart verder richting Goritsi.

   Dag 7: Goritsi
   Goritsi is een typisch Russisch plattelandsdorp, gelegen aan de kant van de Sheksna rivier. Vanaf hier start uw bustour naar het dorp Kirillov om een bezoek te brengen aan het Kirillo-Belozersky Klooster (het klooster van Cyril van het Witte Meer). Het klooster ligt op 8 km van Goritsi en is van grote artistieke en historische waarde. Het was gesticht in 1397 door de monnik Cyril. Op deze plek kwam de vader van Ivan de Verschrikkelijke om God te vragen om zijn erfenis. Het klooster was niet alleen het rijkste culturele, religieuze en educatieve centrum van zijn tijd, maar ook de meest noordelijk gelegen Russische vestingstad die nooit door vijanden is ingenomen. Tijdens de tour bezoekt u het terrein van het Klooster, de museum tentoonstelling en natuurlijk de kleine, nog in gebruik zijnde, kerk van St. Cyril van het Witte Meer met haar wonderen verrichtende heilige relikwieën. Terug aan boord kunt u tijdens het diner deelnemen aan een Vodka proeverij.
   Het schip vaart verder richting Kizhi.

   Dag 8: Kizhi
   Via het Volga-Baltic kanaal komt de boot aan op Kizhi, een schitterend eiland in het noordelijke deel van het Onegameer. Dit wereldberoemde openlucht museum is onder de bescherming van de UNESCO en presenteert een unieke architectonische stijl van het noordelijke Rusland. Het bestaat uit een opmerkelijke reeks van houten kerken gedateerd van de 9e tot de 19e eeuw. Ook vindt u hier kapellen, klokkentorens, burger huizen, graanschuren, windmolens en stoombaden. In het centrum van Pogost vindt u een echt meesterwerk van houtkunst, de houten Transfiguratie kerk met 22 koepels. Deze is gebouwd in 1714 door Master Nestor zonder ook maar een spijker te gebruiken. Nadat de kerk klaar was gooide hij zijn bijl in het water en zei: "Er heeft nooit en er zal ook nooit meer een kerk zijn als deze!". Terug aan boord kunt u luisteren naar een piano concert met werken van Tchaikovsky en Rakhmaninov.
   Het schip vaart verder richting Svirtroy.

   Dag 9: Svirstroy
   Het schip over de schilderachtige Svir Rivier, die de verbinding vormt tussen het Onega meer en het Ladoga meer. In het dorp Svirstroy wordt u uitgenodigd om een lokaal huis te bezoeken. U krijgt thee en pirozhki (lokale lekkernij) aangeboden en u krijgt een inkijkje in het Russisch dorpsleven. Tevens kunnen de huizen en tuinen bekeken worden. Vervolgens gaat u met een bus naar een nabijgelegen stadje waar u het monument ter nagedachtenis aan de Tweede Wereldoorlog bezoekt. Tevens bezoekt u een lagere school.
   In de avond geniet u van een barbecue op het dek van de Volga Dream.
   Het schip vaart verder richting Sint Petersburg.

   Dag 10: Sint Petersburg: stadsrondrit; Peter en Paul Vesting
   Sint Petersburg is een van de mooiste steden van de wereld, gesticht door Peter de Grote. De stad is gebouwd op 42 eilanden, die met elkaar in verbinding staan door bruggen. De stad wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd. U maakt een uitgebreide stadsrondrit langs onder andere de Sint Isaac kathedraal, het beroemde standbeeld van Peter de Grote, de pantserkruiser Aurora, de Nevski Prospekt, het Paleisplein met de Hermitage. U bezoekt de Peter en Paul Vesting, het hart van de oude stad. In 1703 werd op last van Peter de Grote begonnen met de aanleg van een bolwerk in de delta van de Neva, waarmee de stichting van Sint Petersburg een feit was. De belangrijkste bezienswaardigheid van de vesting is de Peter en Paul Kathedraal met zijn zeer fijne 122 meter hoge torenspits. In de vesting bevinden zich verder enkele musea en het Trubetzkoi-bastion, ooit in gebruik als gevangenis. De schrijvers Gorki en Dostojevski en duizenden politieke gevangenen hebben hier opgesloten gezeten. De begraafplaats van de Petrus en Paulus kathedraal is de laatste rustplaats van vrijwel alle Romanov tsaren. Na deze excursie wordt u naar uw hotel gebracht (Belmond Grand hotel Europe 5*****).

   Dag 11: Sint Petersburg: Hermitage; Peterhof
   Na het ontbijt staat een bezoek aan de Hermitage op het programma, zonder meer één van de belangrijkste musea ter wereld met een uitgebreide collectie Hollandse en Vlaamse meesters, waaronder Rembrandt en Rubens en belangrijke schilderijen van diverse Franse impressionisten. Verder ziet u werk van o.a. Leonardo da Vinci, Titiaan en Michelangelo. Tegenwoordig bevat de collectie van de Hermitage meer dan drie miljoen stukken! Lunch in de stad.
   's Middags bezoekt u Peterhof, gelegen aan de Finse Golf. Dit was het buitenverblijf van de Russische Keizers. Het is een complex van luxueuze paleizen, parken en fonteinen. De Boven Tuin en het Lager Park bezitten meer dan 150 fonteinen en vier monumentale watervallen. Zo ziet u de beroemde Grote Cascade waterpartij, die eindigt in een grote vijver met de Fontein van Samson. U gaat terug met een hydrofiel, een snelle boot die u van het park naar Sint Petersburg brengt. 

   Dag 12: Sint Petersburg: vrije tijd; Poesjkin inclusief de Barnstenen zaal
   De ochtend heeft u ter vrije besteding; zo kunt u winkelen op de bekende Nevsky Prospekt, een boottocht maken door de vele grachten of de schitterende Bloedkerk bezoeken. De indrukwekkende bezienswaardigheden zijn op loopafstand van het hotel.
   Excursie naar Poesjkin. In Poesjkin, even buiten Sint Petersburg, bezoekt u het indrukwekkende barokke paleis dat Catharina de Grote in de 18e eeuw liet bouwen door Rastrelli. Dit paleis heeft lange tijd dienst gedaan als zomerresidentie van de tsaren. Hier kunt genieten van de schitterende Barnstenen zaal en de prachtige paleistuinen en parken. 

   Dag 13: Sint Petersburg – Amsterdam/Düsseldorf/Brussel
   Vandaag vertrekt u vanaf het hotel naar de luchthaven voor uw vlucht terug naar Amsterdam/Düsseldorf/Brussel.
  • Vertrekdata 2022    
        
   Moskou - Sint Petersburg    Sint Petersburg - Moskou
        
   Mei 23   Mei 29
   Juni 04, 17, 29   Juni 23
   Juli 12, 24   Juli 05, 30
   Augustus 05, 17, 29   Augustus 23
   September 10   September 04
        

   Prijzen 2022 (per persoon)

   Hut Moskou - Sint Petersburg
   Sint Petersburg - Moskou
   Standaard 2-persoons hut (benedendek) € 3.795,-- € 3.795,--
   Superior 2-persoons hut (hoofddek) € 4.360,-- € 4.360,--
   Deluxe 2-persoons hut (promenadedek) € 4.725,-- € 4.725,-- 
   Deluxe 2-persoonshut (zonnedek) € 4.925,-- € 4.925,-- 
   Junior suite (promenade- & zonnedek) € 5.545,-- € 5.545,-- 
   Deluxe junior suite (zonnedek) € 6.115,-- € 6.115,-- 
   Eigenaars suite (promenadedek) € 7.745,-- € 7.745,-- 
   Standaard 1-persoons hut (promenadedek) € 5.385,-- € 5.385,-- 
   Deluxe 1-persoons hut (zonnedek) € 5.975,-- € 5.975,--

   Optioneel:
   eventuele programma's/excusries/accomodaties in Sint Petersburg en Moskou voor eventuele verlenging.

  • Prijzen zijn inclusief:
   • 6 overnachtingen aan boord van MS "Volga Dream" 5***** in de hutten aan de buitenkant van het schip, met privé badkamer faciliteiten, individuele temperatuur controle en een groot panorama venster (patrijspoorten in de hutten op het benedendek)
   • 3 overnachtingen in Moskou in het St. Regis hotel 5***** (deluxe kamer) of Ararat Park Hyatt hotel 5***** (park kamers), op basis van logies en ontbijt
   • 3 overnachtingen in Sint Petersburg in het Belmond Grand hotel Europe 5*****, op basis van logies in een superior kamer en ontbijt
   • 1 lunch in Sint Petersburg op dag 11
   • Vol pension (3 maaltijden per dag) in het restaurant van het schip vanaf het diner op dag 4 tot en met ontbijt op dag 10, inclusief huiswijn, bier en frisdranken tijdens lunches en diners
   • Excursie programma zoals omschreven inclusief entreegelden (audiosysteem tijdens alle excursies)
   • Engelssprekende leiding/gids
   • Alle transfers in de steden in een luxe bus
   • Welkom "brood en zout" ceremonie
   • Russische thee ceremonie
   • Russische diner en vodka proeverij 
   • BBQ op dag 9
   • Kapiteins welkom en afscheid Cocktail receptie 
   • Fruitschaal en water in elke hut; dagelijks mineraal water tijdens de excursies
   • 24-uur gratis gebruik van het thee/koffie station
   • Gratis gebruik van de bibliotheek, sauna en fitness aan boord
   • Entertainment programma aan boord (4 lezingen van Russische professoren over facetten van de Russische geschiedenis; Russische klassiek muziek concerten; workshops: matryoshka schilderen en Russische kookles; ) 
   Prijzen zijn exclusief:
   • Vlucht (richtprijs vluchten: vanuit Düsseldorf € 250,00 (rechtstreeks/met een overstap); vanuit Amsterdam € 350,00 (rechtstreeks); vanuit Brussel € 300,00 (rechtstreeks/met een overstap)*
   • Visum voor Rusland inclusief uitnodiging t.b.v visumaanvraag € 105,00 
   • Reserveringskosten € 25,00 per boeking
   • WI-FI gebruik
   • Reis- en annuleringsverzekering
   • Persoonlijke uitgaven en tips crew

   *de vluchten zijn bewust niet in de prijs van het programma inbegrepen vanwege het grote prijsverschil afhankelijk van de luchthaven van vertrek. Deze is naar uw keuze, u kunt het doorgeven bij uw boeking en wij zoeken de beste prijs voor u (richtprijzen voor de vluchten staan hierboven vermeld).
  • De MS "Volga Dream" 

   Tijdens deze cruise verblijft u aan boord van het luxueuze  MS "Volga Dream" 5*****.

   Het schip is 96 m lang en 14,5 meter breed, met een snelheid van 25 km per uur en een passagier capaciteit van 109 personen. 56 hutten zijn verdeeld over het zonnedek, promenadedek, hoofddek en benedendek.

   Er zijn 8 standaard twin hutten, 10 superior twin hutten, 2 standaard single hutten, 23 deluxe double hutten, 6 deluxe twin hutten, 1 deluxe single hut, 2 junior suites double, 3 deluxe junior suites double en 1 eigenaar suite.

   Faciliteiten aan boord:

   Dit luxe schip heeft een open zonnedek, een restaurant, 1 lounge & bar "Neva", 1 bar "Ladoga", sauna, fitness, massage, dokter, bibliotheek, wasdienst, souvenirwinkel, 24-uur koffie station. WI-FI is beschikbaar in de "Neva" bar en/of in de bibliotheek. Uiteraard voldoet het schip aan de laatste veiligheidsvoorschriften en beschikt aan de moderne navigatie faciliteiten.

   Beschrijvingen en afmetingen hutten
   :

   Alle hutten zijn heel ruim en liggen aan de buitenkant van het schip. U kunt kiezen op welk dek u wilt verblijven. De hoogste hutten liggen op het zonnedek, daaronder liggen de hutten op het promenadedek, het hoofddek en het benedendek. Alle hutten beschikken over individuele klimaatregeling (airconditioning en verwarming), een badkamer met douche en toilet (badjas, sloffen en haar droger), flat screen TV, telefoon, kast, kluis en minibar. Als een compliment van de rederij is er een fruit schaal en drinkwater in elke hut.  
   De hutten op het benedendek hebben patrijspoorten (kunnen niet geopend worden), deze op de hoger gelegen dekken hebben 2 grote vensters (kunnen geopend worden). De grootte varieert van 7,5 tot 24,2 m², afhankelijk van het gekozen type, het dek en de ligging.

   De standaard tweepersoonshutten (TWIN) bevinden zich op het benedendek. Ze variëren in grootte en zijn tussen 8,4 en 9,4 m2. De TWIN hutten zijn voorzien van twee aparte lage bedden van 0,91 m x 2,00 m.

   De superior tweepersoonshutten (TWIN) bevinden zich op het hoofddek. Ze variëren in grootte en zijn tussen 9,3 en 10,6 m2. De hutten zijn voorzien van twee aparte lage bedden van 0,91 m x 2,00 m.

   De standaard eenpersoonshutten  bevinden zich op het promenadedek. Ze variëren in grootte en zijn tussen 5,9 en 6,4 m2. De hutten zijn voorzien van een laag bed van 0,91 m x 2,00 m.

   De deluxe tweepersoonshutten (DBL) bevinden zich op het promenadedek. Ze variëren in grootte en zijn tussen 10,9 en 12,7 m2. De hutten zijn voorzien van een tweepersoonsbed van 1,80 m x 2,00 m (hutten met nummers 313 en 314 zijn voorzien van een tweepersoonsbed van 1,40 m x 2,00 m). 

   De deluxe tweepersoonshutten (TWIN) bevinden zich op het zonnedek. Ze variëren in grootte en zijn tussen 8,8 en 11,7 m2. De hutten zijn voorzien van twee aparte lage bedden van 0,91 m x 2,00 m.

   De deluxe eenpersoonshut bevindt zich op het zonnedek. Het is 7,5 m2. De hut is voorzien van een bed van 0,91 m x 2,00 m, bureau en stoel.

   De junior suites (DBL) bevinden zich op het promenadedek en op het zonnedek. Ze variëren in grootte en zijn tussen 13,1 en 14,7 m2. De hutten zijn voorzien van een tweepersoonsbed van 1,80 m x 2,00 m, bureau en stoel.

   De deluxe junior suites (DBL) bevinden zich op het zonnedek. Ze variëren in grootte en zijn tussen 15,1 en 15,8 m2. De hutten zijn voorzien van een tweepersoonsbed van 1,80 m x 2,00 m, bank, stoel en bureau.

   De eigenaar suite met panorama (DBL) bevindt zich op het promenadedek en is 24,2 m2. De hut is voorzien van een tweepersoonsbed van 1,80 m x 2,00 m, bank met een fauteuil, salon tafel.

   deckplan Volga Dream


  • Het Moscow Ararat Park Hayatt hotel 5*****

   Het Moscow Ararat Park Hayatt 5***** hotel heeft een ideale ligging in het centrum van Moskou: op 5 minuten lopen van het Bolshoi Theater en het warenhuis GUM, en dicht bij het Kremlin en het Rode Plein.
   De moderne hotelkamers zijn voorzien van uniek ontworpen meubels, een elektronisch smarthome-managementsysteem, luxe beddengoed, gratis WiFi, een iPod-dock en een Illy-koffiezetapparaat.
   Het hotel biedt een 24-uursconciërgeservice en -roomservice, evenals gratis toegang tot het fitnesscentrum, de spa, het binnenzwembad, de sauna en het spabad in de Quantum Spa & Health Club.
   Als gast van het hotel geniet u van een onberispelijke eersteklas service en een selectie gastronomische restaurants en bars. Conservatory Lounge & Bar op de 10e verdieping van het hotel staat bekend om zijn botanische tuin, avant-gardemenu en prachtige terras met een panoramisch uitzicht op de stad.
   Het legendarische Cafe Ararat, bekend om zijn Armeense specialiteiten en mooie interieur, is een complete restauratie van Moskou's Cafe Ararat uit de jaren 60. Restaurant The Park staat bekend om zijn traditionele zondagsbrunches en heerlijke gevarieerde ontbijt. Sushibar Enoki biedt een brede selectie Japanse lekkernijen.

   St. Regis Moscow Nikolskaya hotel 5*****

   Het St. Regis Moscow Nikolskaya 5***** hotel ligt op een centrale locatie in hartje Moskou, aan het Lubyanka-plein. Op 10 minuten loopafstand kunt u het Kremlin bezoeken. In alle kamers profiteert u van gratis WiFi en een gratis gepersonaliseerde St. Regis-butlerservice.
   Elke kamer en suite biedt airconditioning en een chic interieur met beige en bruine tinten. U vindt er een flatscreen-tv, een minibar en een zithoek. In de privébadkamer treft u slippers en badjassen aan. Een aantal kamers biedt uitzicht op het Kremlin en het Rode Plein. Andere kamers zijn met een balkon en uitzicht op de binnenplaats.
   Het hotel biedt een 24-uurconciërgeservice en -roomservice, evena;s gratis toegang tot het binnenzwembad. Massage, sauna en spa tegen betaling in de Tretyakov Spa.
   In het Italiaanse restaurant  Osteria A Tavola van het hotel wordt een ontbijt verzorgd. Voor Russische snacks en gerechten van het wokmenu wendt u zich tot de lobbybar & lounge Orlov. 's Avonds wordt er champagne geschonken.

   Belmond Grand Hotel Europe 5***** in Sint Petersburg

   Het  Belmond Grand Hotel Europe 5***** biedt elegante accommodatie in een fantastische omgeving en ligt op een prachtige centrale locatie in Sint-Petersburg: de Nevskiy prospekt.
   Het hotel biedt een luxe verblijf in stijlvol ingerichte kamers, voorzien van alle moderne faciliteiten. De kamers met airconditioning beschikken over satelliet-tv en een minibar. De eigen badkamer is uitgerust met badjassen, slippers, een haardroger en gratis toiletartikelen.
   In de buurt zijn allerlei theaters, musea en andere toeristische bezienswaardigheden te vinden, zoals het Kunstplein, de Admiraliteit en het voormalige Winterpaleis van de tsaar. U kunt tevens gaan winkelen of een bezoek brengen aan de bars en cafés aan de bekende Nevski Prospekt.
   Na een drukke dag in Sint-Petersburg kunt u in Belmond Grand Hotel Europe kiezen uit 1 van de 6 restaurants en/of cafés voor heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. Het vriendelijke en behulpzame personeel staat 24 uur per dag voor u klaar om uw verblijf zo aangenaam en zorgeloos mogelijk te maken.
  • Voornaam:(*)
   Vul aub uw naam in.
   Achternaam:(*)
   Vul aub uw achternaam in.
   Adres:(*)
   Vul aub uw adres in
   Postcode:(*)
   Vul aub uw postcode in.
   Plaats:(*)
   Vul aub de plaats in.

   E-mail:(*)
   Vul aub uw e-mailadres correct in.
   Telefoonnummer:
   Mobiel:

   Kies uw vertrekdatum:(*)
   Vul aub uw vertrekdatum in.
   Aantal personen:

   Opmerkingen:
   Type de letters over(*) Type de letters over
   Refresh
   AUB de letters over typen

  • Voor al uw bezoeken aan de Russische Federatie dient u in het bezit te zijn van een geldig paspoort en een visum. Bij al onze reizen verzorgen wij voor u het aanvragen van het visum.

   Voor het aanvragen van een visum heeft u de volgende documenten nodig :

   • Een ingevuld en ondertekend visumaanvraagformulier. Dit formulier dient elektronisch ingevuld te worden via: visa.kdmid.ru;
   • Paspoort of reisdocument, dat tenminste 6 maanden geldig is na terugkeer uit Rusland;
   • Een recente kleuren pasfoto. De foto moet linksonder op het formulier worden gelijmd, niet geniet;
   • Kopie van bewijs van ziektekostenverzekering, die geldig is in de Russische Federatie.

   Wilt u meer informatie of hulp bij het aanvragen van uw visum download dan dit document. Hierin staat in een aantal stappen uitgelegd hoe het formulier ingevuld dient te worden.

Deel deze reis

Contact opnemen

 • Contactinfo
  Bottelrooslaan 14
  5552 RB Valkenswaard

  (0031) 040 252 2331
 • Mail ons
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.