Riviercruise Moskou - Astrakhan (ENG) | 14 dagen

 • 3moskou
 • Astrakhan
 • Volga delta
 • bolshoi
 • burlaki
 • crestaurant korotkov
 • folklore
 • gorodets 2
 • hut korotkov
 • jgorodets 3
 • kazan kremlin
 • kerk vladimir
 • korotkov 4
 • mamaev kurgan
 • moskou 2
 • msamovar museum gorodets
 • nizhniy-novgorod 3
 • nkorotkov 5
 • russische dans
 • samara 2
 • sluis
 • souvenirs 2
 • tsar pushka
 • volgograd

Specificaties

  • Met de voltooiing van het indrukwekkende Moskou-Volga kanaal in 1937 was de hoofdstad eindelijk verbonden aan het groten systeem van waterwegen dat helemaal stroomt vanaf de Finse Golf in Sint Petersburg tot in Astrakhan aan de Kaspische zee. Hierdoor is het vandaag de dag mogelijk om de volledige handelsroute langs de Volga van Moskou naar Astrakhan, de oude hoofdstad van de Tataren, te volgen. Tijdens de cruise vaart u over bijna de gehele lengte van de Volga rivier tot aan de rand van de Kaspische zee.

   U vaart over Volga rivier, Moskou kanaal, Rybinskoje, Gorkovskoje, Kuibishevskoje, Saratovskoje en Volgogradskoje waterreservaten.

   Hoogtepunten van deze cruise
   : hoofdstad van Rusland Moskou met de excursie naar het Kremlin en zijn kathedralen - het historisch, geestelijk en politieke machtscentrum van Rusland; de prachtige oude steden van de Gouden Ring Uglich, Jaroslavl en Kostroma; Nizhny Novgorod - een gesloten stad voor de buitenlanders tijdens de Sovjet Unie; Cheboksary - de hoofdstad van de Chuvash republiek; Kazan - de hoofdstad van de republiek Tatarstan die vaak de "Parel van het Centrale Volga gebied" wordt genoemd; Samara - bekend van de opstanden van Razin en Pugachev, ook de bunker van Stalin is een van de trekpleisters; Saratov - de geboorteplaats van Yuriy Gagarin, 's werelds eerste kosmonaut; Samara - bekend van de opstanden van Razin en Pugachev, ook de bunker van Stalin is een van de trekpleisters; Volgograd (voormalig Stalingrad) - gekend om de beroemde Slag van Stalingrad tijdens de Tweede Wereldoorlog in 1942; Astrakhan - een van de grootste steden in zuidelijk Europees-Rusland gelegen aan de Kaspische Zee.

   In elke stad maakt u een uitgebreide stadsrondrit onder de leiding van professionele Engelstalige gidsen. Er is ook voldoende tijd om de steden op eigen gelegenheid te ontdekken of de optionele excursies te maken. 

   Deze cruise is Engelstalig.
  • Riviercruise Moskou - Astrakhan, Engelstalig, 14 dagen met MS "Nikolay Chernishevsky" en "Konstantin Fedin":
   Moskou 3 dagen, Uglich 1 dag, Jaroslavl 1 dag, Kostroma 1 dag, Nizhny Novgorod 1 dag, Cheboksary 1 dag, Kazan 1 dag, Samara 1 dag, Saratov 1 dag, Volgograd 1 dag, Astrakhan 2 dagen.

   Programma per dag 14-daagse riviercruise Moskou - Astrakhan:

   Dag 1: Moskou

   Vlucht naar Moskou. Op de luchthaven van Moskou wordt u opgehaald en naar het schip gebracht, waar u door de bemanning ontvangen wordt. Diner. Informatie bijeenkomst. Live piano muziek.

   Dag 2: Moskou
   Moskou is de hoofdstad van Rusland, de meest dynamisch ontwikkelde metropool. Onze professionele gidsen leiden u door deze opwindende stad en vertellen u interessante feiten over de stad vanaf de stichting tot aan nu toe. Tijdens de stadsrondrit kunt u genieten van deze bijzondere metropool met z'n vele culturele rijkdommen. Lunch in de stad. Na de lunch staat het Kremlin op het programma. Het is een van de grootste architectonische verzamelingen in de wereld. Inclusief de monumenten is er gebouwd vanaf laat in de 15e eeuw tot en met de 20e eeuw. Historisch gezien is het Kremlin het centrum van de macht en vandaag de dag de residentie van de Russische president. De monumentale muren en torens van het fort vangen de oude uitstraling van het Kremlin met de gouden koepelvormige kathedralen, oude kamers, magnifieke paleizen en schitterende gebouwen. U bezoekt een van de kathedralen van het Kremlin.
   U kunt deelnemen aan de optionele excursie "Moscow by night" en metrotour of de nationale folklore show "Kostroma" bezoeken. Diner. Muzikale avond.

   Dag 3: Moskou
   Na het ontbijt gaat u naar de Tretjakov Galerij waar u een uitgebreide rondleiding krijgt. Dit museum beschikt over een fantastische collectie van de Russische schilderkunst en een geweldige verzameling wereldberoemde iconen. Na deze excursie heeft u de mogelijkheid om Moskou op eigen gelegenheid te ontdekken of deel te nemen aan een van de optionele excursies. Om 17.30 uur verlaat het schip Moskou en vaart richting Uglich. Presentatie van de bemanning. Kapiteins welkom cocktail. Diner. Het concert "Let's make friends". De avond wordt afgesloten met dans muziek.

   Dag 4: Uglich
   Ontbijt. Route informatie en presentatie van de Russische ambachten. Russische les, muziek en dans. Lunch. Om 16.30 uur arriveert het schip in Uglich, één van de oudste en de meest geliefde steden van Rusland en onderdeel van de zogenaamde Gouden Ring. In deze stad bevond zich de lievelingsverblijfplaats van Ivan de Verschrikkelijke. Tijdens de wandelexcursie bezoekt u het oude Kremlin, waar in de tuinen Dimitri, de zoon van Ivan de Verschrikkelijke, om het leven werd gebracht. Op deze plaats is de Sint Dimitrius kerk gebouwd en de Transfiguratiekathedraal, idyllisch gelegen aan de oevers van de Volga. Om 20.00 uur verlaat het schip Uglich en vaart verder richting Jaroslavl. Diner. Vanavond kunt u genieten van een folklore concert. De avond wordt afgesloten met dans muziek.

   Dag 5: Jaroslavl en Kostroma
   Het schip komt om 8.00 uur aan in Jaroslavl. Het is de grootste stad van de zogenaamde Gouden Ring en zelfs eerder opgericht dan Moskou (de eerste vernoeming stamt uit 1071). De stad is genoemd naar Prins Jaroslav de Wijze, die volgens de legende een wilde beer doodde met zijn bijl. Sinds die tijd is een beer met een bijl het wapenschild van de stad. Tijdens de stadsrondrit ziet en bezoekt u de belangrijkste bezienswaardigheden van Jaroslavl waaronder de Sint-Elijah de Profeet kerk met haar schitterende fresco’s en iconen uit de 17e eeuw (opgenomen op de Werelderfgoederenlijst van Unesco). Andere interessante plaatsen zijn het prachtige Verlosser Klooster uit de 13e eeuw, majestueuze kerken uit de 17e eeuw en de herbouwde Assumptie Kathedraal, welke tijdens de revolutie van 1917 compleet werd verwoest. U wandelt langs de rivierdijken naar de plaats waar de twee rivieren, Volga en Kotorsl, elkaar ontmoeten. Om 12.00 uur verlaat het schip Jaroslavl en vaart verder richting Kostroma.
   Aankomst in Kostroma om 16.30 uur. Ook deze stad maakt deel uit van de Gouden Ring. Tijdens de tour van vandaag verkent u de oudste straten van de stad en bewonderd u de oude architectuur, met haar stenen kerken, oude handelshuizen en ziet u het symbool van Kostroma, de uitkijktoren. Verder gaat u langs de schitterende Resurrectie Kathedraal met de twaalf koepels (de enige bewaard gebleven handgemaakte kerk uit de 16e eeuw). U ziet de Epiphany Kathedraal, welke de stads meest waardevolle relikwie huisvest, een Byzantijns icoon genaamd Onze Vrouw van St. Theodoor, gemaakt in de 10e eeuw. Later gaat u verder naar het wereldberoemde St. Trinity Ipatyev Klooster, de wieg van de Romanov dynastie, gelegen waar de rivieren de Volga en de Kostroma samenvloeien.
   Om 20.00 uur vertrekt de boot uit Kostroma richting Nizhny Novgorod. Diner. Concert aan boord. Muziek en dans

   Dag 6: Nizhny Novgorod
   Ontbijt. Stadsrondrit door Nizhny Novgorod. De stad is in 1221 opgericht door Hertog Yuri Vsevolodovich en werd door de gunstige ligging een groot handels en cultureel centrum. In 1932 werd de naam van de stad Gorky, naar de schrijver Maxim Gorky die hier was geboren, maar in 1991 kreeg de stad haar historische naam weer terug. Tijdens de Sovjet periode had de stad de status van “gesloten stad” en werd dit de verbanningsplaats van de onteerde academicus A. Sakharov. Tijdens de stadstoer ontdekt u de mooiste bezienswaardigheden van Nizhny Novgorod, gaat u langs de historische straten welke nog steeds haar originele schoonheid en pracht uitstralen, bezoekt u de centrale pleinen genoemd naar Minin en Pozharsky, Gorky en Sennaya. Maakt u een stop bij het observatie platform bij het monument van V. Chkalov met een adembenemend uitzicht over het gedeelte van de stad gelegen aan de Volga. U brengt een bezoek aan de Stroganov Kerk, een architectonisch monument uit de 17e eeuw. Aan het einde van de toer maakt u nog een wandeling op het terrein van het Kremlin en bezoekt u de oude kerk van Aartsengel Michael uit de 17e eeuw, waar de overblijfselen van de beroemde Kozma Minin zijn begraven.
   Na de lunch kunt u deelnemen aan de optionele excursie naar het Art Museum. Om 20.00 uur vaart het schip richting Cheboksary. Diner in de Russische stijl. Folklore concert. 

   Dag 7: Cheboksary
   's Ochtends aankomst in Cheboksary. Na het ontbijt een stadsrondrit door de stad. Cheboksary is gesticht in de 13e eeuw als een fort, maar aan het einde van de 16e eeuw verloor het haar militaire betekenis en veranderde het in een handelsplaats aan de Volga. Vandaag is Cheboksary de hoofdstad van de Chuvash Republiek en haar grootste industriële centrum. Bij het verlaten van het schip zult u onder de indruk zijn van het monument van Moeder de Beschermster, gelegen op de top van de heuvel aan de Golf van Cheboksary. Het monument is het symbool van de stad en de hele republiek en vertegenwoordigd de herleving van de spirituele waarden van het Chuvash volk. Tijdens de bus toer ziet u het gebouw van het Nationale Museum, Cheboksary Arbat (een historische wandelstraat) en het park vernoemd naar V. Chapaev gelegen op het terrein van de voormalige verblijf van deze held. U kunt genieten van het uitzicht op de Kathedraal van de Heilige Maagd (1657) en het St Trinity klooster gesticht in 1566 bij de orde van Ivan de Verschrikkelijke. U ziet het Overwinningspark, met het monument van de Soldaten Eer en het eeuwige vuur. Beide monumenten zijn ter nagedachtenis aan de overledenen tijdens de oorlogen in Afghanistan en Tsjetsjenië.
   U kunt deelnemen aan twee optionele excursies: het Bier museum met proeverij of naar de stad Joshkar-Ola - de hoofdstad van de Mariy-El Republiek. Lunch en diner aan boord.
   's Avonds vaart het schip verder richting Kazan.

   Dag 8: Kazan
   's Ochtends aankomst in Kazan. Stadsrondrit na het ontbijt. Kazan is de hoofdstad van Tatarstan, de stad met een historie van meer dan 1000 jaar. Tevens de voormalige hoofdstad van de Kazan Khanate, de plaats waar oost en west, de islam en het christendom samen komen. U wordt bekend met een aantal interessante feiten over de historie, bezoekt het terrein van het Kazan Kremlin met haar legendarische en adembenemende Qol-Sharif Moskee, gesticht volgens de archieven als een symbool van herrijzenis van het land. Verder brengt u een bezoek aan de Annunciatie Kathedraal, het presidentieel paleis en Soyembika, de mysterieuze leunende toren, genoemd naar de laatste koningin van Kazan. Gaande door de Kremlevskaya straat zult u verbaasd staan van de architectonische schoonheid van de meeste historische gebouwen in de stad. Tijdens uw bezoek aan de Staro Tatarskaya (oude Tataren nederzetting) zult u de samensmelting van oost en west kunnen voelen. Hier vindt u ook de eerste stenen moskee, de al-Marjani en de ontelbare schatten die gehouden werden door de Kazan Khans. Aan het einde van de toer maakt u een wandeling over de meest populaire en tegenstrijdige straat van de stad, de Bauman straat met het gebouw van de Nationale Bank, het Shalyapin monument en kunt u genieten van de Tataarse keuken in een van de vele restaurantjes of koopt u een souvenir. Natuurlijk moet u niet vergeten om de bronzen kikkers bij de fontein aan te raken, dit zou u namelijk geluk brengen.
   Ook vandaag ontbreekt het entertainment programma niet: Russische taal en muziek workshop; documentaire over de geschiedenis van Rusland; live muziek. Tour naar de kapiteins brug.
   Lunch en diner aan boord. Het schip vaart verder richting Samara.

   Dag 9: Samara
   Ontbijt. Een stadstour door Samara. Tot 1990 was deze stad verboden voor buitenlanders, vanwege de hier gevestigde luchtvaart industrie. Vandaag ontdekt u de historie van het Samara fort, haar ontwikkeling en uitbreidingen. U bezoekt het historische centrum met het unieke gebouw van het Samara Academisch Drama Theater, genoemd naar M. Gorky. Het landgoed van de handelaar Kurline, de Lutherse St. Georg Kerk en de Romeins Katholieke Kerk gebouwd in gotische stijl, de Zhiguly brouwerij, het nog in bedrijf zijnde Iversky nonnenklooster, de Stalin bunker, het moderne plein van de Glorie en een echt Souz lanceringvoertuig ontbreken eveneens niet tijdens de tour. Ten slotte zult u ontdekken waarom Samara (voorheen Kuibyshev) werd gekozen als alternatieve hoofdstad van de Sovjet Unie als Moskou zou vallen tijdens de Tweede Wereldoorlog.
   De promenade aan de Volga-oever geldt als een van de mooiste in het Volgagebied. Volgens een oud volkslied zouden de meisjes in Samara de mooiste zijn van Rusland.
   U kunt deelnemen aan de optionele excursie naar de bunker van Stalin - gebouwd in 1942 met een diepte van 37 meter. Deze bunker is sinds 1990 toegankelijk voor publiek. Lunch en diner aan boord.
   's Middags vaart het schip verder naar Saratov.
   Ook vandaag is er een interessant programma aan boord: Russische thee ceremonie; bingo; presentatie Russische sprookjes; documentaire. Diner. Avond show.

   Dag 10: Saratov
   's Ochtends aankomst in Saratov. Saratov heeft een meer dan 400 jarige geschiedenis. Tijdens het bezoek leert u over de verbazende legendes en ziet u de beroemde attracties van de stad. Kijkend naar de Trinity Kathedraal op het Museum Plein zult u zich wanen in de levensstijl van de oude stad. Gaande langs de Kosmonauten Dijk leert u de feiten over de geschiedenis van de ruimtevaart in Saratov. U kunt de handelshistorie van de stad bewonderen gedurende de wandeling door het voetgangersgebied van Saratov en mis dan niet de kans om een vroom gebed te fluisteren in het oor van de Saratov accordeon speler (een sculptuur in de straat). Vanaf de top van de Valken heuvel heeft u een adembenemend panoramisch uitzicht over de hele stad. Hierna bezoekt u de openlucht expositie van militaire machines en het monument “De Kranen” gewijd aan de burgers van Saratov die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn overleden. Lunch en diner aan boord.
   's Middags vaart het schip verder richting Volgograd. 
   U kunt deelnemen aan een Matroeshka schilder workshop (optioneel). Russische dans en liederen workshops. Folklore concert.

   Dag 11: Volgograd
   's Ochtends aankomst in Volgograd. De stad is bekend over de hele wereld als symbool van de tragedie tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het eerste fort werd gesticht in 1589 en kreeg de naam Tsaritsyn. In 1925 werd de stad hernoemd naar Josef Stalin en werd het Stalingrad. Gedurende de Tweede Wereldoorlog vond hier de beslissende slag tegen Nazi Duitsland plaats. Ongeveer 90% van de stad werd verwoest, zodat u een geheel herbouwde stad zult zien, maar met de behouden getuigenissen van zijn glorieuze verleden. U bezoekt de molen tegenover het Pavlov huis, het enige ongerestaureerde gebouw sinds WO II, het Mamaev Kurgen (heuvel), een monument gelegen op een totale oppervlakte van 220 hectare ter nagedachtenis aan de meest intensieve gevechten tijdens de Slag om Stalingrad. Ook is hier het Overwinnings Pantheon gelegen, het hoogst gelegen betonnen sculptuur in Europa ("Het Moederland Roept!"). U kunt deelnemen aan de optionele excursie naar het Panorama Museum "De slag van Stalingrad". Lunch en diner aan boord.
   's Avonds verlaat het schip Volgograd. Avond show. 

   Dag 12: Vaart
   Na een drukke dag in Volgograd heeft u de tijd om bij te komen en te genieten van een drankje aan boord van het schip. U vaart over het Volga-Don kanaal. Vandaag heeft u de unieke kans om te ondervinden hoe het is te varen door de sluizen in het Volga-Don kanaal, wat werd geopend op 27 juli 1952. Door de kanalenconstructie zijn alle vijf zeeën uit het Europese gedeelte van Rusland (tijdens het Sovjet tijdperk) met elkaar verbonden. De totale lengte van de kanalen is 101 kilometer en bestaat uit 13 sluizen, 3 waterreservoirs, 2 waterkracht centrales, 13 dammen en een aantal andere constructies. Iedere sluis is rijk gedecoreerd met sculpturen die bepaalde perioden van de constructie van het kanaal en de historie van het land uitbeelden.
   Vanaf het dek kunt u de schitterende natuur bekijken, of lekker genieten van het zonnetje op het open dek. Het programma aan boord: ronde tafel - de gidsen zullen al uw vragen over Rusland beantwoorden; Russische taal, zang en dans klas; vodka en pannenkoeken proeverij. Afscheid gala diner. 's Avonds talenten show waaraan u deel kunt nemen. Muziek en dans.

   Dag 13: Astrakhan
   's Ochtends aankomst in Astrakhan. Stadsrondrit na het ontbijt. Astrakhan is een oude stad die vaak aangeduid wordt als de "Hoofdstad van de Vissers", "De Poort naar de Kaspische Zee" of "Venetië aan de Volga". De namen van de beste Russische architecten uit de 18e en 19e eeuw zijn verbonden aan de stad, welke met recht een van de meest historisch waardevolle plaatsen van Rusland is. Tijdens de tour ziet en leert u veel interessante dingen over de historische en architectonische monumenten zoals, het Zwanenmeer, het Kremlin, het Gubin's landgoed, het voormalige gebouw van de Russisch-Aziatische en Oriëntale banken, het voormalige gevangenis kasteel, het Annunciatie Klooster, het Verlosser Klooster en vele andere interessante plaatsen. U kunt deelnemen aan twee optionele excursies: naar de Volga Delta (de grootste rivier delta van Europa) of de Kunst Galerij voor Russische en buitenlandse kunst. Hier vindt u de schilderijen van Brullov, Levitan, Shishkin, Malevich en andere. Lunch en diner aan boord.

   Dag 14: Astrakhan
   Ontbijt. U wordt vandaag naar het vliegveld gebracht voor uw terugreis naar huis.
  • Vertrekdata 2022:

   September 06 (met MS "N. Chernishevsky")
   September 08 (met MS "K. Fedin")

   Prijzen 2022: MS "N. Chernishevsky" (vertrek op 6 september) en MS "K. Fedin" (vertrek op 8 september) per persoon:

   Standaard twin hut op het benedendek: € 1.995,-- 
   Standaard twin hut op het bovendek: € 2.785,-- 
   Standaard twin hut op bootdek: € 2.915,-- 
   Deluxe twin hut op het hoofdek: € 3.355,--
   Deluxe dbl hut op het boven- of bootdek: € 3.575,--
   Junior suite op het bovendek: € 3.875,--
   Suite op het bovendek: € 4.615,-- 
   Standaard 1-persoons hut op boven- of bootdek: € 3.225,--
  • Prijzen zijn inclusief:

   • Accommodatie (14 dagen/13 nachten) in de hutten naar uw keuze, met privé badkamer faciliteiten, individuele temperatuur controle en een groot panorama venster
   • Vol pension (3 maaltijden per dag) in het restaurant van het schip vanaf het diner op de dag van de aankomst tot en met ontbijt op de dag van vertrek. Maaltijd box bij aankomst na 23.00 uur en bij vertrek voor 06.00 uur
   • Engelstalige leiding/gids
   • Excursie programma zoals omschreven inclusief toegangsgelden (met audiosysteem zodat u de gids duidelijk kunt verstaan)
   • Alle transfers in de steden
   • Uitgebreid programma aan boord (lezingen, verzorgd door onze gidsen; Russische taal en liederen; nacht entertainment; dagelijks aerobics; workshops; optredens en voorstellingen)
   • Welkom "brood en zout" ceremonie
   • Thee, koffie en water bij alle maaltijden; wine/bier bij avondeten; cappuccino/espresso bij ontbijt
   • Een fles water dagelijks in uw hut. Warme of koude dranken aan boord na de excursies
   • Kapiteins welkom Cocktail receptie
   • Gala afscheid diner (speciaal menu)
   • Russische thee ceremonie
   • Koffiestation van 6.00 tot 7.00 uur; van 10.00 uur tot 12.00 uur; van 16.00 uur tot 18.00 uur; van 21.00 uur tot 23.00 uur (koffie, thee, melk, chocomelk, koekies)

   Prijzen zijn exclusief:

   • Retourvlucht vanuit Amsterdam, Brussel of Düsseldorf (aan te geven bij de boeking)*
   • Visum voor Rusland inclusief uitnodiging t.b.v visumaanvraag € 105,00
   • Reserveringskosten € 25,00 per boeking
   • SGR-consumentenbijdrage € 5,00 per persoon (per 1 februari 2021)
   • Reis- en annuleringsverzekering
   • Persoonlijke uitgaven

   *de vluchten zijn bewust niet in de prijs van het programma inbegrepen vanwege het grote prijsverschil afhankelijk van de luchthaven van vertrek. Deze is naar uw keuze, u kunt het doorgeven bij uw boeking en wij zoeken de beste prijs voor u.
  • De MS "Nikolay Chernishevsky" en de MS "Konstantin Fedin" (projecten 301).

   Tijdens deze cruise verblijft u aan boord van de comfortabele 4**** motorschepen "Nikolay Chernishevsky" of "Konstantin Fedin".

   Deze schepen zijn in Duitsland gebouwd en in 2018-2019 helemaal gerenoveerd. De schepen zijn 125 m lang en bijna 17 meter breed, met een snelheid van 26 km per uur. De passagier capaciteit is per schip verschillend. De hutten zijn verdeeld over het bootdek, bovendek, hoofddek en benedendek.

   Faciliteiten aan boord:
   Deze klassieke schepen hebben een open zonnedek, een restaurant, een restaurantbar, een pianobar, een koffiebar, WI-FI in een van de bars en vele andere faciliteiten die ze tot de meest comfortabele schepen in Rusland maken: leeszaal, solarium, sauna, fitness center, souvenir winkel, strijkkamer, EHBO. Uiteraard voldoet het schip aan de laatste veiligheidsvoorschriften en beschikt aan de moderne navigatie faciliteiten.

   MS "N. Chernishevsky"
   Passagier capaciteit: 218 personen.
   Er zijn 2 suites, 2 junior suites , 46 tweepersoonshutten deluxe, 18 eenpersoonshutten, 40 tweepersoonshutten standaard en 10 driepersoonshutten (voor tweepersoonsgebruik).

   MS "K. Fedin"
   Passgier capaciteit: 212 personen.
   Er zijn 6 suites, 40 tweepersoonshutten deluxe, 20 eenpersoonshutten, 40 tweepersoonshutten standaard en 10 driepersoonshutten (voor tweepersoonsgebruik).

   Beschrijving hutten:
   Alle hutten liggen aan de buitenkant van het schip en u kunt kiezen op welk dek u wilt verblijven. De hoogste hutten liggen op het bootdek, daaronder liggen de hutten op respectievelijk het bovendek, het hoofddek en het benedendek. Alle hutten beschikken over airconditioning, een badkamer met douche/toilet, een kledingkast, een koelkast en een groot panoramavenster (een patrijspoort in de hutten op het benedendek).

   De standaard tweepersoonshutten met panoramavenster (TWIN: gescheiden bedden) bevinden zich op het boven- en het bootdek. Ze zijn 4,7 meter lang en 2,2 meter breed. De hutten zijn voorzien van twee lage bedden (2,2 m x 0,8 m).

   De standaard drie- of tweepersoonshutten met (niet te openen) patrijspoort bevinden zich op het benedendek. Ze zijn 5,0 meter lang en 2,2 meter breed. Gescheiden bedden zijn 2,0 m bij 0,8 m groot. Het derde bed is een stapelbed (dit bed wordt weggeklapt als de hut door 2 personen wordt gebruikt).

   De standaard eenpersoonshutten met panoramavenster bevinden zich op het boven- en het bootdek. Ze zijn 4,0 meter lang en 1,6 meter breed. De hutten beschikken over een bed van 2,0 m bij 0,8 m.

   De deluxe hutten met panoramavenster (DBL) bevinden zich op het boven- en het bootdek. Ze zijn 4,7 meter lang en 3,3 meter breed. Deze hutten beschikken over  een tweepersoonsbed (2,0 m bij 1,60 m).

   De deluxe hutten met panoramavenster (TWIN: gescheiden bedden) bevinden zich op het hoofddek. Ze zijn 4,0 meter lang en 3,3 meter breed. Deze hutten beschikken over 2 gescheiden bedden (2,0 m bij 0,8 m) die in L-vorm staan.

   De junior suites (alleen op MS "N. Chernishevsky") bevinden zich op het bovendek en zijn 23,5 m2. De junior suite heeft een tweepersoonsbed van 2,20 bij 1,42 meter.
   Alle junior suites beschikken over airconditioning, een badkamer met douche en toilet, 3 grote panoramavensters, een koelkast, een kast, een tafel, een TV/Video, een bank, twee zitstoelen.

   De suites liggen op het bovendek. De suites hebben een slaapkamer en een zitkamer van in totaal ongeveer 30 m2. De suite heeft een tweepersoonsbed van 2,20 bij 1,62 meter.
   Alle suites beschikken over airconditioning, een badkamer met douche en toilet, 4 grote panoramavensters, een koelkast, een kast, een tafel, een TV/Video, een bank, twee zitstoelen.


   ms chernishevsky dekplan

   ms fedin dekplan
  • Het is mogelijk om uw reis in Moskou of Astrakhan te verlengen.

  • Voornaam:(*)
   Vul aub uw naam in.
   Achternaam:(*)
   Vul aub uw achternaam in.
   Adres:(*)
   Vul aub uw adres in
   Postcode:(*)
   Vul aub uw postcode in.
   Plaats:(*)
   Vul aub de plaats in.

   E-mail:(*)
   Vul aub uw e-mailadres correct in.
   Telefoonnummer:
   Mobiel:

   Kies uw vertrekdatum:(*)
   Vul aub uw vertrekdatum in.
   Aantal personen:

   Opmerkingen:
   Type de letters over(*) Type de letters over
   AUB de letters over typen

  • Voor al uw bezoeken aan de Russische Federatie dient u in het bezit te zijn van een geldig paspoort en een visum. Bij al onze reizen verzorgen wij voor u het aanvragen van het visum.

   Voor het aanvragen van een visum heeft u de volgende documenten nodig :

   • Een ingevuld en ondertekend visumaanvraagformulier. Dit formulier dient elektronisch ingevuld te worden via: visa.kdmid.ru;
   • Paspoort of reisdocument, dat tenminste 6 maanden geldig is na terugkeer uit Rusland;
   • Een recente kleuren pasfoto. De foto moet linksonder op het formulier worden gelijmd, niet geniet;
   • Kopie van bewijs van ziektekostenverzekering, die geldig is in de Russische Federatie.

   Wilt u meer informatie of hulp bij het aanvragen van uw visum download dan dit document. Hierin staat in een aantal stappen uitgelegd hoe het formulier ingevuld dient te worden.

Deel deze reis

Contact opnemen

 • Contactinfo
  Bottelrooslaan 14
  5552 RB Valkenswaard

  (0031) 040 252 2331
 • Mail ons
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.