Riviercruise Rostov aan de Don - Moskou (ENG) | 19 dagen

 • catering
 • dek boot 2
 • e-souvenirs
 • hut
 • ivan bunin 2
 • jaroslavl 2
 • jaroslavl
 • kade
 • kazan kremlin
 • kostroma
 • lapti
 • ples 2
 • restaurant
 • rostov 2
 • rostov 5
 • rostov
 • russische dans 2
 • samara monument 2
 • sluis
 • souvenirs 4
 • starocherkassk 2
 • starocherkassk 3
 • volgograd 2
 • volgograd

Specificaties

  • Deze fascinerende cruise brengt u van het aan de Zee van Azov gelegen Rostov aan de Don naar de hoofdstad Moskou. U geniet van uw tocht langs de oorspronkelijke rivierlandschappen van de "moederrivier" De Volga. In de schitterendste plaatsen gaan de schepen voor anker zodat u ook op het land kunt genieten en bijkomen.

   U verblijft op de comfortabele 5-dekken schepen MS "Vasiliy Kandinskiy", "Sergey Rakhmaninov" of MS "Ivan Bunin". De cruise is geheel verzorgd, alle maaltijden zijn inbegrepen. De boot vaart voornamelijk 's nachts, maar soms ook een gedeelte van de dag. Gezeten op het zonnedek kunt u dan in alle rust het uitgestrekte Russische landschap bewonderen, maar u kunt ook deelnemen aan activiteiten aan boord: workshops, lezingen, Russische muziek en dans.

   U vaart over Volga en Don rivieren, Moskou en Volga-Don kanalen, Rybinskoje, Gorkovskoje, Kuibishevskoje, Saratovskoje en Volgogradskoje waterreservaten.

   Hoogtepunten van deze cruise: hoofdstad van Rusland Moskou met de excursie naar het Kremlin en zijn kathedralen - het historisch, geestelijk en politieke machtscentrum van Rusland; de prachtige oude steden van de Gouden Ring: Uglich, Jaroslavl en Kostroma; Nizhniy Novgorod - een gesloten stad voor de buitenlanders tijdens de Sovjet Unie; Kazan - de hoofdstad van de republiek Tatarstan die vaak de "Parel van het Centrale Volga gebied" wordt genoemd; Samara - bekend van de opstanden van Razin en Pugachev, ook de bunker van Stalin is een van de trekpleisters; Volgograd (voormalig Stalingrad) - gekend om de beroemde Slag van Stalingrad tijdens de Tweede Wereldoorlog in 1942; Rostov aan de Don - de hoofdstad van de Don regio.

   In elke stad maakt u een uitgebreide stadsrondrit onder de leiding van professionele Engelstalige gidsen. Er is ook voldoende tijd om de steden op eigen gelegenheid te ontdekken of de optionele excursies te maken.

   Deze cruise is Engelstalig.

  • Riviercruise Rostov aan de Don - Moskou, Engelstalig, 19 dagen:
   Rostov aan de Don 2 dagen, Volgograd 2 dagen, Astrakhan 1 dag, Saratov 1 dag, Samara 1 dag, Uljanovsk 1 dag, Kazan 1 dag, Nizhny Novgorod 1 dag, Pljos 1 dag, Jaroslavl 1 dag, Uglich (Oeglitsj) 1 dag, Moskou 3 dagen

   Dag 1: Rostov aan de Don
   Vlucht naar Rostov aan de Don. Aansluitend wordt u naar de haven gebracht en checkt u in op de boot.

   Dag 2: Rostov aan de Don
   De bus stadstoer maakt u bekend met de hoofdstad van de Don regio en het zuidelijk federale district van Rusland, haar historie, architectuur en cultuur. Rostov aan de Don werd gesticht in 1749 en kreeg zijn naam van het fort Sint Dimitry Rostovsky. De nederzetting werd gebouwd om de zuidelijke grens van Rusland te bewaken. Het ontwikkelde zich snel en werd een van de grootste handelsplaatsen en op hetzelfde moment het verbindingspunt tussen Centraal Rusland en de Kaukasus regio. Tijdens de toer ziet u de architectonische verzameling van gebouwen aan de Bolsjhaya Sadovaya straat, handelshuizen op de grens tussen Europa en Azië. Hier kunt u luisteren naar de verhalen over “Rostov Las Vegas”, een recreatie gebied op de linkeroever van de Don rivier en wandelt u langs de dijken. Om 15.00 uur verlaat het schip Rostov aan de Don.

   Dag 3: Vaart
   U vaart over het Volga-Don kanaal. Vandaag heeft u de unieke kans om te ondervinden hoe het is te varen door de sluizen in het Volga-Don kanaal, wat werd geopend op 27 juli 1952. Door de kanalenconstructie zijn alle vijf zeeën uit het Europese gedeelte van Rusland (tijdens het Sovjet tijdperk) met elkaar verbonden. De totale lengte van de kanalen is 101 kilometer en bestaat uit 13 sluizen, 3 waterreservoirs, 2 waterkracht centrales, 13 dammen en een aantal andere constructies. Iedere sluis is rijk gedecoreerd met sculpturen die bepaalde perioden van de constructie van het kanaal en de historie van het land uitbeelden.
   Vanaf het dek kunt u de schitterende natuur bekijken, of lekker genieten van het zonnetje op het open dek. Aarzel ook niet om mee te doen met de quizzen of de Russische lessen en zanglessen die aan boord worden gegeven.

   Dag 4: Volgograd
   Aankomst in Volgograd om 13.00 uur. Vandaag bezoekt u Volgograd, de stad is bekend over de hele wereld als symbool van de tragedie tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het eerste fort werd gesticht in 1589 en kreeg de naam Tsaritsyn. In 1925 werd de stad hernoemd naar Josef Stalin en werd het Stalingrad. Gedurende de Tweede Wereldoorlog vond hier de beslissende slag tegen Nazi Duitsland plaats. Ongeveer 90% van de stad werd verwoest, zodat u een geheel herbouwde stad zult zien, maar met de behouden getuigenissen van zijn glorieuze verleden. U bezoekt de molen tegenover het Pavlov huis, het enige ongerestaureerde gebouw sinds WO II, het Mamaev Kurgen (heuvel), een monument gelegen op een totale oppervlakte van 220 hectare ter nagedachtenis aan de meest intensieve gevechten tijdens de Slag om Stalingrad. Ook is hier het Overwinnings Pantheon gelegen, het hoogst gelegen betonnen sculptuur in Europa ("Het Moederland Roept!").
   Om 18.00 uur verlaat het schip Volgograd.

   Dag 5: Vaart
   De hele dag vaart u over de langste rivier in het Europese gedeelte van Rusland, de Volga Rivier, of zoals de Russen zeggen "Moedertje Volga". U kunt het pittoreske landschap aanschouwen en schitterende foto's maken van de flora en fauna in dit gebied. Gedurende de dag kunt u aan boord aan vele dingen meedoen, of genieten van een film of concert.

   Dag 6: Astrakhan
   Aankomst Astrakhan om 8.00 uur. Astrakhan is een oude stad die vaak aangeduid wordt als de "Hoofdstad van de Vissers", "De Poort naar de Kaspische Zee" of "Venetië aan de Volga". De namen van de beste Russische architecten uit de 18e en 19e eeuw zijn verbonden aan de stad, welke met recht een van de meest historisch waardevolle plaatsen van Rusland is. Tijdens de tour ziet en leert u veel interessante dingen over de historische en architectonische monumenten zoals, het Zwanenmeer, het Kremlin, het Gubin's landgoed, het voormalige gebouw van de Russisch-Aziatische en Oriëntale banken, het voormalige gevangenis kasteel, het Annunciatie Klooster, het Verlosser Klooster en vele andere interessante plaatsen.
   Na de stadsrondrit kunt u deelnemen aan de optionele excursie naar de Volga Delta (de grootste rivier delta van Europa).
   Om 18.00 uur verlaat het schip Astrakhan.

   Dag 7: Vaart
   Vanaf het dek kunt u de schitterende natuur bekijken, of lekker genieten van het zonnetje op het open dek. Aarzel ook niet om mee te doen met de quizzen of de Russische lessen en zanglessen die aan boord worden gegeven.

   Dag 8: Volgograd
   Vandaag stoppen we in Volgograd (om 9.00 uur). Tijdens uw verblijf in de stad kunt u deelnemen aan twee optionele excursies: het Rossoshka dorp, een bekend oorlogskerkhof, waar Duitse en Russische solden zijn begraven of het Panorama Museum "De slag van Stalingrad". U kunt ook de stad verkennen op eigen gelegenheid. De rivierterminal is in het centrum, zodat u makkelijk de lokale markt kunt bezoeken, of een wandeling door de centrale straten maken. U kunt ook een ritje maken in de beroemde Volgograd hoge snelheidstram.
   Om 13.00 uur verlaat het schip Volgograd.

   Dag 9: Saratov
   Aankomst in Saratov om 9.0 uur. Saratov heeft een meer dan 400 jarige geschiedenis. Tijdens het bezoek leert u over de verbazende legendes en ziet u de beroemde attracties van de stad. Kijkend naar de Trinity Kathedraal op het Museum Plein zult u zich wanen in de levensstijl van de oude stad. Gaande langs de Kosmonauten Dijk leert u de feiten over de geschiedenis van de ruimtevaart in Saratov. U kunt de handelshistorie van de stad bewonderen gedurende de wandeling door het voetgangersgebied van Saratov en mis dan niet de kans om een vroom gebed te fluisteren in het oor van de Saratov accordeon speler (een sculptuur in de straat). Vanaf de top van de Valken heuvel heeft u een adembenemend panoramisch uitzicht over de hele stad. Hierna bezoekt u de openlucht expositie van militaire machines en het monument “De Kranen” gewijd aan de burgers van Saratov die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn overleden.
   Om 14.00 uur vaart het schip verder richting Samara.

   Dag 10: Samara
   Aankomst in Samara om 13.00 uur. U maakt een stadstour door Samara. Tot 1990 was deze stad verboden voor buitenlanders, vanwege de hier gevestigde luchtvaart industrie. Vandaag ontdekt u de historie van het Samara fort, haar ontwikkeling en uitbreidingen. U bezoekt het historische centrum met het unieke gebouw van het Samara Academisch Drama Theater, genoemd naar M. Gorky. Het landgoed van de handelaar Kurline, de Lutherse St. Georg Kerk en de Romeins Katholieke Kerk gebouwd in gotische stijl, de Zhiguly brouwerij, het nog in bedrijf zijnde Iversky nonnenklooster, de Stalin bunker, het moderne plein van de Glorie en een echt Souz lanceringvoertuig ontbreken eveneens niet tijdens de tour. Ten slotte zult u ontdekken waarom Samara (voorheen Kuibyshev) werd gekozen als alternatieve hoofdstad van de Sovjet Unie als Moskou zou vallen tijdens de Tweede Wereldoorlog.
   De promenade aan de Volga-oever geldt als een van de mooiste in het Volgagebied. Volgens een oud volkslied zouden de meisjes in Samara de mooiste zijn van Rusland. Dat de stad nog veel meer te bieden heeft zult u tijdens uw wandeling beleven.
   Om 21.00 uur vaart het schip verder naar Uljanovsk.

   Dag 11: Uljanovsk
   Aankomst in Uljanovsk om 10.00 uur. Dit oude Russische dorp was gesticht als een fort in 1648 op de top van de Venetz berg 120 meter boven de Volga rivier. Voor 1924 was de naam Simbirsk, daarna is het hernoemd naar Uljanovsk, naar Vladimir Ulyanov (Lenin). Uljanovsk is de geboorteplaats van A.F. Kerensky, I.A. Goncharov, N.M. Karamzin en wereldberoemd om zijn UAZ auto’s. Tijdens de stadstour van vandaag bezoekt u de meest belangrijke historische plaatsen in het centrum van het dorp en leert u de historie van Simbirsk en later Uljanovsk beter kennen. Leuk om te weten is dat het de enige plaats in Rusland is waar u een monument kunt vinden voor een letter van het Russische alfabet, de letter Ë.
   Om 17.00 uur vaart het schip verder richting Kazan.

   Dag 12: Kazan
   Aankomst in Kazan om 8.00 uur. Kazan is de hoofdstad van Tatarstan, de stad met een historie van meer dan 1000 jaar. Tevens de voormalige hoofdstad van de Kazan Khanate, de plaats waar oost en west, de islam en het christendom samen komen. U wordt bekend met een aantal interessante feiten over de historie, bezoekt het terrein van het Kazan Kremlin met haar legendarische en adembenemende Qol-Sharif Moskee, gesticht volgens de archieven als een symbool van herrijzenis van het land. Verder brengt u een bezoek aan de Annunciatie Kathedraal, het presidentieel paleis en Soyembika, de mysterieuze leunende toren, genoemd naar de laatste koningin van Kazan. Gaande door de Kremlevskaya straat zult u verbaasd staan van de architectonische schoonheid van de meeste historische gebouwen in de stad. Tijdens uw bezoek aan de Staro Tatarskaya (oude Tataren nederzetting) zult u de samensmelting van oost en west kunnen voelen. Hier vindt u ook de eerste stenen moskee, de al-Marjani en de ontelbare schatten die gehouden werden door de Kazan Khans. Aan het einde van de toer maakt u een wandeling over de meest populaire en tegenstrijdige straat van de stad, de Bauman straat met het gebouw van de Nationale Bank, het Shalyapin monument en kunt u genieten van de Tataarse keuken in een van de vele restaurantjes of koopt u een souvenir. Natuurlijk moet u niet vergeten om de bronzen kikkers bij de fontein aan te raken, dit zou u namelijk geluk brengen.
   Om 11.00 uur vaart het schip verder richting Nizhny Novgorod.

   Dag 13: Nizhny Novgorod
   Aankomst in Nizhny Novgorod om 8.00 uur. De stad is in 1221 opgericht door Hertog Yuri Vsevolodovich en werd door de gunstige ligging een groot handels- en cultureel centrum. In 1932 werd de naam van de stad Gorky, naar de schrijver Maxim Gorky die hier was geboren, maar in 1991 kreeg de stad haar historische naam weer terug. Tijdens de Sovjet periode had de stad de status van “gesloten stad” en werd dit de verbanningsplaats van de onteerde academicus A. Sakharov. Tijdens de stadstoer ontdekt u de mooiste bezienswaardigheden van Nizhny Novgorod, gaat u langs de historische straten welke nog steeds haar originele schoonheid en pracht uitstralen, bezoekt u de centrale pleinen genoemd naar Minin en Pozharsky, Gorky en Sennaya. Maakt u een stop bij het observatie platform bij het monument van V. Chkalov met een adembenemend uitzicht over het gedeelte van de stad gelegen aan de Wolga. U brengt een bezoek aan de Stroganov Kerk, een architectonisch monument uit de 17e eeuw. Aan het einde van de toer maakt u nog een wandeling op het terrein van het Kremlin en bezoekt u de oude kerk van Aartsengel Michael uit de 17e eeuw.
   Om 12.00 uur vaart het schip verder richting Pljos en Kostroma.

   Dag 14: Pljos en Suzdal 
   Aankomst in Pljos om 8.00 uur. U kunt hier een wandeling maken door het typisch Russische dorpje. Optionele excursie naar Suzdal. Rondleiding door de pittoreske stad Soezdal, waar het Kremlin uit de 12e eeuw, de audiëntiekamer van de bisschop, het Spaso Efimievski klooster en het iconenmuseum worden bezocht. Het geweldige carillon van de grote klokkentoren speelt elk uur.
   's Avonds vaart het schip verder richting Jaroslavl.

   Dag 15: Jaroslavl
   Aankomst in Jaroslavl in de ochtend. Het is de grootste stad van de zogenaamde Gouden Ring en zelfs eerder opgericht dan Moskou (de eerste vernoeming stamt uit 1071). De stad is genoemd naar Prins Jaroslav de Wijze, die volgens de legende een wilde beer doodde met zijn bijl. Sinds die tijd is een beer met een bijl het wapenschild van de stad. Tijdens de stadsrondrit bezoekt u de belangrijkste bezienswaardigheden van Jaroslavl waaronder de Sint-Elijah de Profeet kerk met haar schitterende fresco’s en iconen uit de 17e eeuw (opgenomen op de Werelderfgoederenlijst van Unesco). Andere interessante plaatsen zijn het prachtige Verlosser Klooster uit de 13e eeuw, majestueuze kerken uit de 17e eeuw en de herbouwde Assumptie Kathedraal, welke tijdens de revolutie van 1917 compleet werd verwoest. U wandelt langs de rivierdijken naar de plaats waar de twee rivieren, Volga en Kotorsl, elkaar ontmoeten.
   Na de stadsrondrit kunt u deelnemen aan de optionele excursie naar Rostov Velkiy. Deze aan het Nero meer gelegen stad is een belangrijke toeristische trekpleister van de Gouden Ring.
   Om 21.00 uur vaart het schip verder richting Uglich.

   Dag 16: Uglich (Oeglitsj)
   Aankomst in Uglich rond 9.30 uur. Uglich, het dorp van zeldzame schoonheid en het tragische lot, was opgericht in 1148 en is gelegen waar de Volga rivier een scherpe bocht (in het Russisch “ugol”) maakt, waardoor volgens de legende het dorp aan haar naam komt. Tijdens de wandelexcursie bezoekt u het Uglich Kremlin architectuur complex en de Tsaar Dimitry Bloed Kerk. Aan het einde van de 16e eeuw leefde Maria Nagaya, de zevende en laatste vrouw van Ivan de Verschrikkelijke, in verbanning in het Uglich Kremlin met haar zoon, prins Dimitry, die daar in de tuin zijn dood vond. Later in de 17e eeuw is de Tsaar Dimitry Bloed Kerk gebouwd om deze tragische gebeurtenis te herdenken.
   Alleen hier kunt u de overheerlijke Uglich kaas proeven, het pure Uglich water uit de lokale bron drinken en het wereldberoemde Uglich horloge, de “Chaika” kopen. Het schip vertrekt om 13.30 uur richting Moskou.

   Dag 17: Moskou
   Moskou is de hoofdstad van Rusland, de meest dynamisch ontwikkelde metropool. Onze professionele gidsen leiden u door deze opwindende stad en vertellen u interessante feiten over de stad vanaf de stichting tot aan nu toe. U bezoekt het belangrijkste plein van de stad, hier worden parades en concerten gehouden, het Rode Plein. Verder gaat u langs de GUM winkel, Lenins graf, het Bolshoy Theater, Lubyanka plein met het voormalige KGB gebouw, het herbouwde Manezh plein en de gouden koepels van De Verlossers Kathedraal. Het Nieuwe Maagden Klooster is schitterend gelegen in een bocht in de Moskva rivier. Vanaf de Moskou Staats Universiteit en de Lenin heuvels heeft u een adembenemend uitzicht over de stad. Aan het einde van de tour kunt u er voor kiezen om in de stad te blijven of terug te gaan naar het schip. Optionele excursie: "Moscow by night" en metrotour.

   Dag 18: Moskou
   Vandaag heeft u de unieke kans om het hart van Rusland te bezoeken, het Kremlin van Moskou. Het is een van de grootste architectonische verzamelingen in de wereld. Inclusief de monumenten is er gebouwd vanaf laat in de 15e eeuw tot en met de 20e eeuw. Historisch gezien is het Kremlin het centrum van de macht en vandaag de dag de residentie van de Russische president. De monumentale muren en torens van het fort vangen de oude uitstraling van het Kremlin met de gouden koepelvormige kathedralen, oude kamers, magnifieke paleizen en schitterende gebouwen. Op het unieke museum complex staan eveneens een aantal kathedralen: De Maria Hemelvaart Kathedraal (waar de kroning van alle Russische tsaren plaats vond), de Aartsengel Kathedraal (de begraafplaats van de Russische tsaren voor Peter de Grote), de Annunciatie Kathedraal, de Tsaren klok, het Tsaren kanon en de Ivan de Grote klokkentoren. Optionele excursie naar het Nieuwe maagden klooster.

   Dag 19: Moskou
   U wordt vandaag naar het vliegveld gebracht voor uw terugreis.
  • Vertrekdata 2020:

   April 27, 29
   Mei 05 

   Prijzen 2020 per persoon:

   MS "Vasiliy Kandinskiy" , MS "Ivan Bunin", MS "Sergey Rakhmaninov"
   4-pers. hut op het benedendek € 1.610,--         
   3-pers. hut op het benedendek € 1.695,--
   2-pers. hut op het benedendek € 1.790,-- 
   2-pers. hut op het hoofddek € 1.880,-- 
   2-pers. hut op het bovendek € 1.970,-- 
   Junior suite op het bovendek € 3.050,-- 
   Junior suite op het bootdek € 3.140,-- 
   Suite op het bootdek (alleen MS ''Ivan Bunin") € 3.410,--
   1-pers. hut op het bootdek € 2.970,-- 
  • Prijzen zijn inclusief:

   • Accommodatie (19 dagen/18 nachten) in de hutten aan de buitenkant van het schip, met privé badkamer faciliteiten, individuele temperatuur controle en een groot panorama venster (patrijspoort in de hutten op het benedendek)
   • Vol pension (3 maaltijden per dag) in het restaurant van het schip vanaf het diner op de dag van de aankomst tot en met ontbijt op de dag van vertrek
   • Engelstalige leiding/gids
   • Excursie programma zoals omschreven inclusief toegangsgelden
   • Alle transfers in de steden
   • Uitgebreid programma aan boord (lezingen, verzorgd door onze gidsen; Russische taal en liederen; nacht entertainment; dagelijks aerobics; optredens en voorstellingen)
   • Kapiteins welkom Cocktail receptie
   • Gala afscheid diner

   Prijzen zijn exclusief:

   • Retourvlucht vanuit Amsterdam, Düsseldorf of Brussel (aan te geven bij de boeking)*
   • Visum voor Rusland inclusief uitnodiging t.b.v visumaanvraag € 105,00
   • Reserveringskosten € 25,00 per boeking
   • Reis- en annuleringsverzekering
   • Persoonlijke uitgaven

   *de vluchten zijn bewust niet in de prijs van het programma inbegrepen vanwege het grote prijsverschil afhankelijk van de luchthaven van vertrek. Deze is naar uw keuze, u kunt het doorgeven bij uw boeking en wij zoeken de beste prijs voor u.
  • Deze cruises vinden plaats op de MS "Vasiliy Kandinskiy", MS "Ivan Bunin" en MS "Sergey Rakhmaninov".

   De Kandinskiy is in 1991 in Duitsland gebouwd en in 2014 helemaal gerenoveerd, de Rakhmaninov is in 1984 gebouwd en in 2014 helemaal gerenoveerd en de Bunin is in 1985 gewbouwd en in 2010 helemaal gerenoveerd). De schepen zijn 129 m lang en bijna 17 meter breed, met een snelheid van 25,5 km per uur en een passagier capaciteit van 190 tot 212 personen. 106 hutten zijn verdeeld over het bootdek, bovendek, hoofddek en benedendek.

   Er zijn 2 suites (MS "Ivan Bunin"), 36 junior suites, 8 eenpersoonshutten, 58 tweepersoonshutten en 4 vierpersoons hutten.

   Faciliteiten aan boord:

   Deze klassieke schepen hebbent 2 restaurants, 2 bars en vele andere faciliteiten: dance zaal, leeszaal, sauna, schoonheidsalon, souvenir winkel, strijkkamer, EHBO. Uiteraard voldoen de schepen aan de laatste veiligheidsvoorschriften en beschikken aan de moderne navigatie faciliteiten.

   Beschrijvingen hutten:

   Alle hutten liggen aan de buitenkant van het schip en u kunt kiezen op welk dek u wilt verblijven. De hoogste hutten liggen op het bootdek, daaronder liggen de hutten op respectievelijk het bovendek, het hoofddek en het benedendek. Alle hutten beschikken over airconditioning, een badkamer met douche/toilet, een TV, een kledingkast en een groot panoramavenster (patrijspoort op het benedendek).

   De tweepersoonshutten bevinden zich op het hoofd-, en bovendek. De hutten zijn voorzien van twee lage bedden (1,90 m x 0,80 m).

   De eenpersoonshutten bevinden zich op het bootdek.

   De vierpersoonshutten (voor vier-, drie- of tweepersoons gebruik) bevinden zich op het benedendek. De hutten zijn voorzien van twee lage en twee hoge bedden (1,90 m x 0,80 m).

   De juniorsuites bevinden zich op het boven- en bootdek. De hutten zijn voorzien van een tweepersoonsbed.

   De suites bevinden zich op het bootdek. Er zijn slechts 2 tweekamer suites op het schip. De suites beschikken over airconditioning, een badkamer met douche/toilet, 4 grote panoramavensters, een koelkast, twee kasten, comfortabele meubels, een tafel, een TV/Video. De suite heeft een tweepersoonsbed.

   Plattegrond van MS "S. Rakhmaninov" en MS "V. Kandinskiy":                                         

   kandinskiy deck plan              

     Plattegrond van MS "I. Bunin"
   bunin deck

    
  • Het is mogelijk om uw verblijf in Moskou of/en Rostov aan de Don te verlengen.

  • Voornaam:(*)
   Vul aub uw naam in.
   Achternaam:(*)
   Vul aub uw achternaam in.
   Adres:(*)
   Vul aub uw adres in
   Postcode:(*)
   Vul aub uw postcode in.
   Plaats:(*)
   Vul aub de plaats in.

   E-mail:(*)
   Vul aub uw e-mailadres correct in.
   Telefoonnummer:
   Mobiel:

   Kies uw vertrekdatum:(*)
   Vul aub uw vertrekdatum in.
   Hut
   Ongeldige invoer
   Aantal personen:

   Opmerkingen:
   Type de letters over(*) Type de letters over
   AUB de letters over typen

  • Vertekdata en prijzen 2013

   Datum Prijs per
   persoon
   Een
   persoons
   toeslag
   2 mei € 1.245,-- € 320,--
   16 mei € 1.245,-- € 320,--
   30 mei € 1.345,-- € 370,--
   13 juni € 1.345,-- € 370,--
   4 juli € 1.195,-- € 260,--
   25 juli € 1.195,-- € 260,--
   8 augustus € 1.195,-- € 260,--
   22 augustus € 1.195,-- € 260,--
   5 september € 1.245,-- € 320,--
   19 september € 1.245,-- € 320,--
   10 oktober € 1.245,-- € 320,--

    

   Bovengenoemde prijzen zijn inclusief:

   • Vluchten met KLM vanaf Amsterdam
   • transfers bij aankomst en vertrek
   • accommodatie in goede middenklasse hotels op basis van logies en ontbijt
   • 2 diners
   • programma zoals vermeld inclusief vervoer per trein en bus
   • excursies inclusief toegangsgelden
   • Nederlandstalige begeleiding

   Optioneel:

   • eventuele extra excursies en/of langer verblijf in Moskou en/of Sint Petersburg
   • 1e klas coupe (voor 2 personen) in de nachttrein : op aanvraag

   Bovengenoemde prijzen zijn exclusief:

   • visa voor Rusland inclusief uitnodiging t.b.v visumaanvraag € 75,00
   • optionele excursies
   • metrokaartjes
   • reis- en annuleringsverzekering
   • persoonlijke uitgaven

Deel deze reis

sgr

Wij zijn aangesloten bij SGR
www.sgr.nl

 • Volg ons

Contact opnemen

 • Contactinfo
  Bottelrooslaan 14
  5552 RB Valkenswaard

  (0031) 040 252 2331
 • Mail ons
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.